Hinnasto


Meille tärkeintä on ikuistaa elämäsi tärkeimmät hetket ja niiden tunne valokuvaan - jotta pääset palaamaan elämäsi onnellisimpiin hetkiin milloin tahansa.

Henkilökuvaus


mitä ikinä haluatkaan ikuistaa

Kuvaamme pakettihinnoilla niin odotusajan kuvat kuin perhepotretitkin. Räätälöimme paketit tarvittaessa aina yhdessä asiakkaan kanssa, juuri teille sopiviksi.

Hinnasto perustuu kuvaukseen miljöössä.

10 kuvan paketti


189 euroa

10 virtuaaligalleriasta valitsemaasi digitaalista valokuvaa,
lisäkuvat 15 euroa / kappale.

Kuvauskaika noin 1h

5 kuvan paketti


119 euroa

5 virtuaaligalleriasta valitsemaasi digitaalista valokuvaa,
lisäkuvat 15 euroa / kappale

Kuvausaika noin 40min

NewBorn -paketti


249 euroa

Vix ut utinam feugait. Eu scribentur liberavisse nec. Dico fugit nostro cu pri, no putent nemore mel, ius at minim molestiae.

Hääkuvaus


$1,000

Vix ut utinam feugait. Eu scribentur liberavisse nec. Dico fugit nostro cu pri, no putent nemore mel, ius at minim molestiae.

Lisätiedot

Räätälöidyt paketit

Räätälöimme kuvauspaketit myös tarpeeseesi. Toteutamme mm. juhlakuvausta, jolloin kuvausaika on pidempi sekä paketteja, jotka sisältävät niin odotusajan kuvat kuin new born -kuvat tuoreesta tulokkaasta. Lisäksi meiltä saatavilla myös minipaketit vaikka LinkedIn-profiilikuvaa varten. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Miksi NVTS?

Me suhtaudumme kuvaukseen suurilla tunteilla - ja juuri sitä haluamme ikuistaa, suuria tunteita, kauniita hetkiä: sinut sellaisena kuin olet.

NVTS-kuvaajat Ninja ja Tiia, osallistuvat aina molemmat lähtökohtaisesti kuvauksiin, joten saat ikuistettua yhden hetken kahdesta eri kuvakulmasta.

Milloin saan kuvani?

Toimitamme linkin sähköiseen galleriaan kahden viikon kuluessa kuvauksesta. Voit valita mieluisesi ja toimitamme kuvat valinnan tehtyäsi.