Moikka, me olemme NVTS


Olemme kaksi valokuvaukseen tunteella suhtautuvaa henkilöä. Tavoitteenamme on ikuistaa elämäsi tärkeimmät muistot säilyviksi.


Miksi NVTS?


Kuvattavaksemme ovat tervetulleita kaikki - omina itsenään. Kanssamme kameraa ei tarvitse stressata, nautitaan hetki yhdessä ja tehdään tilanteesta luonnollinen sekä tietenkin hauska kokemus. Ei pönötystä, ei väkinäisiä hymyjä - vain te, sellaisena kuin olette.


Olemme erikoistuneet perhe- ja lapsikuvaukseen ja meille on ilo kuvata lapsia jokaisesta ikäluokasta. Meidän kuvattavaksemme voi tulla kuka tahansa - joskus kiukuttaa tai ujostuttaa - se ei haittaa! Me olemme kuvauksen ajan lapsesi parhaita kavereita ja lapsi saa tutustua laitteisiimme, jos ne ovat jännittäviä. Talleta ihanat lapsuusmuistot perheellesi ja luo samalla lapsellesi kiva kokemus kuvauksesta!


Ilossa, surussa, normaalissa arjessa - olemme täällä tallettamassa sen, minkä Sinä haluat muistaa!


Ota yhteyttä, suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus!


Terveisin,


Ninja ja Tiia


Koska jokainen on kuvan arvoinen.

Paloheinä valokuvaaja

Asiakkaat kertovat...

Asiakkaat kertovat...

“Kävimme perhekuvauksessa ihanien Ninjan ja Tiian kanssa. Meidän perhettä taisi kaikkia jännittää etukäteen, mutta Ninja ja Tiia saivat meidät hyvin nopeasti rentoutumaan! Meillä oli kaikilla kuvauksissa tosi hauskaa ja rento olo, ja se todella välittyi kuvista. Niistä tuli aivan ihania! Kauniita, liikuttavia, hauskoja! Jopa koiramme otettiin ihanasti huomioon ja saimme hänestäkin meille tärkeitä muistoja. Suosittelen ehdottomasti Ninjaa ja Tiiaa kun haluat kauniita ja rentoja kuvia, joissa tunteet näkyvät.”

—mervi ja perhe